About Us

Van Wonderen Watches

Van Wonderen Watches, ontstaan door de passie voor horloges.

Wij zijn de volgende generatie horloge in/verkopers die zowel on- als offline haar services aanbied.
Bij ons vindt u alleen kwaliteit horloges altijd met garantie en altijd 100% authentiek.

Verkoop
U heeft de mogelijkheid uw horloge direct in de webshop aan te schaffen, ook kunt u op afspraak uw nieuwe horloge in Purmerend bezichtigen en ter plekke per pin of contant af rekenen. U krijgt altijd een bon op naam.

Inkoop
Wij kopen graag uw gebruikte horloge(s) in. U kunt per mail of per telefoon uw horloge aanbieden. Vervolgens doen wij u geheel vrijblijvend een aanbod.Tevens kunt u ons per Whatsapp bereiken op 0686877033. Gelieve duidelijke foto’s van voor en achterkant aanleveren. Geeft u alstublieft ook aan of u nog beschikt over de originele doos en papieren.

Inruil
Uiteraard is een inruil altijd bespreekbaar.

Garantie bepaling
Op alle uurwerken geven wij 1 Jaar garantie vanaf de datum die op de verkoopbon staat. Deze garantie geldt niet voor de waterdichtheid, kronen en drukkers, glas, bandjes en sluitingen. Beschadiging ten gevolge van onjuist gebruik, schade toegebracht door de eigenaar of derden vallen ook buiten deze garantie.

Levertijd
Wij verzenden op professionele en veilige wijze: het product wordt degelijk verpakt en verzonden.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen gaan we over tot verzending. Normaal gesproken ontvangt u producten dus binnen een tot twee werkdagen.

Verzending buiten de EU
Houd er rekening mee dat u als klant buiten de EU verantwoordelijk bent voor alles wat u invoert en de geldende invoerbelastingen en vergoedingen voor invoer dient te betalen.

Bij het invoeren van artikelen zal uw douanekantoor u hiervoor benaderen. Van Wonderen Watches heeft geen invloed op de hoogte van invoerbelastingen en kan niet voorspellen hoe hoog deze belastingen zijn.

Het douanebeleid verschilt van land tot land. Neem a.u.b. contact op met uw douanekantoor om uzelf volledig te informeren.

Sale Inquiry
Please provide us with the neccesary information and we will contact you as soon as possible.
Personal Information
Watch Information
Thanks for your inquiry!
You should receive an e-mail from us shortly confirming that we've received your inquiry.
We will take your inquiry into account and contact you as soon as possible.